8.10.10

Hacı Ömer Sabancı Vakfı-VAKSA

 Hacı Ömer Sabancı Vakfı-VAKSA
Burs, yükseköğrenim süresince, Ekim ayında başlamak üzere, her yıl 9 aylık bir süre için karşılıksız, fakat geri ödemeli olarak verilmektedir.
Maddi desteğe ihtiyacı olan çalışkan ve başarılı öğrencilere yüksek öğrenimleri süresince verilen ancak geri ödeme yükümlülüğü bulunan bursun adı Sosyal Amaçlı Burs (SAB). Bu burs için, öğrencilerin üniversiteye giriş sınavında aldıkları puan ile bir önceki okulda veya sonraki sınıflarda gösterdikleri başarılar ve mali durumları dikkate alınmaktadır. Her yıl Eylül ayında üniversitelere gönderilen ve gazetelerde yayınlanan duyuruların ardından başvuruda bulunanlara form gönderilmekte ve gerekli koşulları taşıyan öğrencilerin müracaatları değerlendirilmektedir.
Tel:(0-322) 363 09 88 (3 Hat)

8 yorum:

  1. merhaba ben onur bu yıl AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ'ni kazandım. babam işçi annem çalışmıyor . kardeşim var o da okuyor kendimize ait arabamız evimiz arsamız yok yani maddi durumumuz ii değil bu yuzden eğitimimde çok fazla sıkıntı çekiyorum bana yardımcı olmanızı temenni ediyorum. şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM. E-MAİL: onuroz_07@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben Hamide Bas. Bu yil Trakya Universitesini kazandim. 2 kardesiz. Babam asgari ucretle calisan bir isci annem ise ev hanimi. Uzerimize ev ve arsa yok.Yasadigimiz ev ise amcamin evi. Universiteye basladigim zaman babamin bu masraflar altindan kalkamayacagini dusunuyorum yardimci olmanizi cok isterim bu bursa gercekten ihtiyacim var. Sagladiginiz kolayliklar icin tesekkur ederim.
    E-mail:hamidebas1@gmail.com
    Tel:05368545788

    YanıtlaSil
  3. Eğer kredi ihtiyacınız var? evet bu e-postayı başvurursanız,: finance_institute2015@outlook.com

    Do you need loan ? if yes contact this email: finance_institute2015@outlook.com

    YanıtlaSil
  4. merhaba ben muhammed ihl öğrencisiyim babam inşaat işcisi annem 6 yıl önce vefat ett, 6 kardeşiz maddi açıdan sıkıntı yaşıyoruz yardımlarınızı bekliyoruz(muhammed1721.ms@gmail.com)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben aslı çetin ben konya da üniversite kazandım biz 4 kız kardeşiz dördümüzde okuyoruz babam çiftçi maddi durumumuz kötü nu yüzden çok sıkıntı çekiyoruz bu bursa çok ihtiyacimiz var lütfen yardımlarınızı bekliyorum (Asli12395@outlook.com)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ben aslı çetin ben konya da üniversite kazandım biz 4 kız kardeşiz dördümüzde okuyoruz babam çiftçi maddi durumumuz kötü nu yüzden çok sıkıntı çekiyoruz bu bursa çok ihtiyacimiz var lütfen yardımlarınızı bekliyorum (Asli12395@outlook.com)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba
    Ben HavvaNur Alkan.İstanbul Gelişim Üniversitesi (ing) Hemşirelik bölümünü tam burslu kazandım.Kayaşehir Anadolu Lisesi mezunuyum. Başarılı bir öğrenciyim.benimle birlikte 3 kardeşim okuyoruz. Hiçbir yardım almıyorum. Sizden burs almak istiyorum. Saygılarımla
    Email adresim: icimdekikus@gmail.com
    Tel no: 05432501193

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyanın herhangi bir ATM'sinde kullanılabilecek boş bir ATM kartı alan herkes için iyi bir haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden para çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere veriyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKER'larımız ile mali sorunlardan kaçınır, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan kişi olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimizden bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Merhaba
    THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
    E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
    Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

    YanıtlaSil

BURS VEREN KURUMLAR