9.10.10

Aydın Kültür ve Eğitim Vakfı Bursu

Aydın Kültür ve Eğitim Vakfı
İl: Aydin
Telefon: (256) 226 68 16
Adres: Kurt Mah. Cumhuriyet Cad. 18.Sok. 8/B / Aydin
Tür: Özel

27 yorum:

  1. Bilinçli toplum oluşturmayı hedefleyen bir grup kurduk.Grup üyeleri, dğer üyeleri bilinçlendirmek için yaptığı araştırmaları sunar.Bu araştırmalar genel kültürü arttırmak ve bu blinçlenmein sonucunda davranış düzelmesini sağlamak amacıyla kurulmuştur. Haftada 4 defa toplanır ve bu toplantılarda üyeler arasında münazara olur. Sizden istediğimiz bize sadece araştırma bedelinde yardımcı olmanız. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Ben Merve Kurtulmuş Aksaray Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği 2. Sınıf öğrencisiyim.Babam İşçi, annem ise çalışmıyor. 2 kardeşizve abim de yüksek lisas öğrencisi. Bu yüzden bursa ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
    Mail: mervekurtulmu23@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. ben Safiye Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde Ebelik okuyorum. iki kardeşim var biri lisede diğeri 8. sınıf babam işçi ve dolayısıyla siz büyüklerimden yardım bekliyorum. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben Mustafa Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği öğrencisiyim 2 kardeşim ve ben maddi durumumuz hasebi ile eğitim öğretimimize devam etmekte zorlanıyoruz bu yüzden vereceğiniz yardıma ihtiyacım var mail adresim mustafasahinli71@hotmail.com Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ben İbrahim.Bu yıl Adnan Menderes Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümünde okumaya hak kazandım.Ailemin hiçbir sosyal güvencesi (ssk,bağkur),ev,araba arsa vb.hiçbir varlığı yok.Üniversite eğitimim sırasında zorluk ve sıkıntı çekmemek ve ailemi sıkıntıya sokmamak için kurumunuzdan burs talep ediyorum.Yardımınızı ve geri dönüşünüzü bekliyorum.
    Şimdiden Teşekkür Ederim.
    e-mail: ptrgl_410@hotmail.com
    Tel:0539 244 76 64

    YanıtlaSil
  7. merhaba ben mustafa celal bayar üniversitesinde okuyorum babam 4 yıl önce iş kazası geçirdi annem babama baktığı için çalışamıyor babamın iş göremezlik maaşı var sadece 2 kardeşiz kardeşim lise 3'te.durumum böyle olduğu için burs talep ediyorum
    e-mail:ozturkmustafa725@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba ben lize mezunuyum ablam universite okuyor ben bu sene mezun oldum ama gidemedim. Evimiz kira 5 kardesiz 4 umuz okuyor bir tanesi 5 yasinda babam calismiyor annem ev hanimi bursa ihtiyacim oldugunu dusunuyorum. Burs talep ediyorum
    edanyilmz1998@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. merhaba ben bu sene adnan menderes uni hemşirelik bölümünü kazandım 3 kardeşiz ikiz kardeşim bu sene üniveristeye başlıcak babam özel sektörde çalışıyor annem çalışmıyor bu bursa ihtiyacım oldugunu düşünüyorum. ilaydazaltn@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. Eğer kredi ihtiyacınız var? evet bu e-postayı başvurursanız,: finance_institute2015@outlook.com

    Do you need loan ? if yes contact this email: finance_institute2015@outlook.com

    YanıtlaSil
  12. Merhaba
    Ben Belkız Alpagu. İstanbul Üniversitesi PDR bölümü 1.sınıf öğrensiyim. Eyüp Anadolu Lisesi mezunuyum. Başarılı bir öğrenciyim. Annem ve babam ayrı boşanma sebebiyle. Babamdan hiçbir yardım almıyorum. Annemle ve 2 kardeşimle birlikte yaşıyorum. Annem temizlik işiyle uğraşıyor. Aylık gelirimiz 800 TL civarı. Annemin üzerindeki yükü azaltmak istiyorm. Yardımcı olacağınızı umuyorum.
    Teşekkürler
    Email adresim: belkz@hotmail.com
    Tel no: 05389453196

    YanıtlaSil
  13. Selamun aleykum benim adım hamza babam lojistik deposunda işçi asgari ücret alıyor annem işsiz kardeşim lise 3. sınıfa gidiyor ve ben ailemden ayrı bir yerde üniversite okuyorum ailem istanbulda bense aydındayım bana burs verirseniz cok mutlu olurum çünkü babamın üstündeki yükü azaltmak istiyorum mailim
    hmz.sahn01@gmail.com geri dönüş yaparsanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,benim adım Akile.Annem ve babam ayrılar.Babam esnaf olduğu için maalesef maaşımız eğitimime yetmiyor.Başvurduğum burslar kabul edilmiyor.Aydın'da psikolojik danışmanlık okuyorum ve sınavlara hazırlanabilmem için burs yardımı almam gerekiyor.Yardım edebileceğinizi düşündüğüm için yazmak istedim.
    Mail adresim:elika.ermurat@gmail.com

    YanıtlaSil
  15. Merhaba,benim adım Akile.Annem ve babam ayrılar.Babam esnaf olduğu için maalesef maaşımız eğitimime yetmiyor.Başvurduğum burslar kabul edilmiyor.Aydın'da psikolojik danışmanlık okuyorum ve sınavlara hazırlanabilmem için burs yardımı almam gerekiyor.Yardım edebileceğinizi düşündüğüm için yazmak istedim.
    Mail adresim:elika.ermurat@gmail.com

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. merhaba ben zeynep beyza abant izzet baysal üniversitesi fen bilgisi öğretmenliği okuyorum 3 sınıfa geçtim. babam memur annem ev hanımı 3 kardeşiz benden küçük kardeşimde bu yıl üniversiteye başlayacak en küçüğümüzde ilkokulda okuyor bu bursa gercekten ihtiyacım var umarım bana ulaşırsınız mail adresim zbsahin5009@gmail.com tesekkürler...

    YanıtlaSil
  18. Adım Eşref Deniz.AYDIN/Söke'de ikamet ediyorum.Pamukkale Üniversitesi Inşaat Mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim.Üniversite hayatım boyunca mesleğim adına kendimi geliştirmek dil kurslarına gitmek,sertifikalar almak istiyorum;fakat ailemin maddi imkanı yeterli değil.Bursunuza ihtiyacım var.Yardımcı olursanız sevinirim.
    e-posta: esrefdeniz.09@hotmail.com

    YanıtlaSil
  19. Merhaba ben Berfin Karakaya Kocaeli Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yükseokulunda Podoloji bölümünü kazandım. Dört kardeşiz ve ilk üniversite okuyacak olan benim. Babam 2012 yılında bir iş kazasi geçirerek büüyük bir olay atlattı bu durumda belden aşağısı felç ve annem ona bakmak zorunda malulen emekli oldum babam ve eve gelen tek ve toplam gelir sadece bu 4 kardeş okuyoruz vereceğiniz bursa çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum..
    berfin.krkya@gmail.com Bana buradan ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  20. Merhaba
    Ben HavvaNur Alkan.İstanbul Gelişim Üniversitesi (ing) Hemşirelik bölümünü tam burslu kazandım.Kayaşehir Anadolu Lisesi mezunuyum. Başarılı bir öğrenciyim.benimle birlikte 3 kardeşim okuyoruz. Hiçbir yardım almıyorum. Sizden burs almak istiyorum. Saygılarımla
    Email adresim: icimdekikus@gmail.com
    Tel no: 05432501193

    YanıtlaSil
  21. Merhaba ben Nurcan Demir. Kütahya İlköğretim matematik öğretmenliği okuyorum ve bölümüm ingilizce.2 kardeşim daha üniversite okuyor ve ailemin zorlandığını da biliyorum. Ben hiç burs almıyorum, sizden burs almak istiyorum.teşekkür ederim şimdiden.
    nurcandmr1996@gmail.com

    YanıtlaSil
  22. Merhaba ben Nurcan Demir. Kütahya İlköğretim matematik öğretmenliği okuyorum ve bölümüm ingilizce.2 kardeşim daha üniversite okuyor ve ailemin zorlandığını da biliyorum. Ben hiç burs almıyorum, sizden burs almak istiyorum.teşekkür ederim şimdiden.
    nurcandmr1996@gmail.com

    YanıtlaSil
  23. Ben AYÇA. Adnan Menderes Üniversitesi Ebelik bölümü öğrencisiyim.İki kardeşim var. Biri 8. Sınıf diğeri ise lise öğrencisi. Babam isçi annem ev hanımı okula devam etmek için yardımlarınızı bekliyorum.

    YanıtlaSil
  24. Ben AYÇA. Adnan Menderes Üniversitesi Ebelik bölümü öğrencisiyim.İki kardeşim var. Biri 8. Sınıf diğeri ise lise öğrencisi. Babam isçi annem ev hanımı okula devam etmek için yardımlarınızı bekliyorum.
    Tel No 0545 609 13 43

    YanıtlaSil
  25. Ben gülsüm nazilli sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu öğrencisiyim. Köyde yaşadığım için maddi olarak hiçbir gelirimiz yok annem ev hanımı babamın da bir işi yok çok zor durumdayım yardımınıza ihtiyacım var e posta adresim gulsum09gzel@gmail.com

    YanıtlaSil
  26. MERHABA, benim adım Rebecca Michaelson ve Avrupa'da yaşıyorum. İşte ilgilenenler için bazı güzel haberler. Bugün boş bir [ATM KARTI] karşılığında stressiz bir iletişim (THOMAS FREDDIE) kazanabilir ve bu kartlardan yararlanan şanslılardan biri olabilirsiniz. Bu PROGRAMLANMIŞ boş ATM kartı, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir ATM'de oturum açabilir. Anakartımı iyi bir İnternet Hacker'ından aldım, bu ATM kartıyla her gün insanlardan 5000 dolar toplayabilirim:
    +1 (676) 964-5156 thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çok fakirdim ama bu kart beni zengin ve mutlu etti. Zengin olmak ve işinize başlamak için bir şans istiyorsanız, bu anakart için başvurun, bundan çok memnunum çünkü geçen hafta benimkini aldım ve THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers'tan 240.000,00 $ almak için kullandım. Kart sadece yoksullara ve muhtaçlara yardım ediyor ve AYRICA MALİ YARDIM SUNUYOR. Sizinkini bugün THOMAS FREDDIE SINIRSIZ HACKERS'dan alın. Lütfen e-posta yoluyla thomasunlimitedhackers@gmail.com ile iletişime geçin.

    Teşekkür ederim ve tanrı seni korusun

    YanıtlaSil
  27. En az 10.000,00 ABD Doları ile en fazla 100.000.000,00 ABD Doları arasında değişen krediler sağlamak için buradayız, yani dolar cinsinden başvurmak istiyorsanız. Endonezya'dan olsanız bile, en az 100 Rp, maksimum 25 milyar Rp tutarında bir kredi başvurusunda bulunabilirsiniz, bu nedenle Malezya'dan olsanız bile minimum Rm 30k ve maksimum Rm 850k kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Yukarıda belirtilmeyen diğer para birimlerinde de başvuru yapabilirsiniz, tüm finansal giderlerinizi karşılamak için ihtiyacınız olan krediyi çok düşük bir oranda sağlamak için her zaman buradayız, çünkü bunu yıllardır yapıyoruz ve her ikisi için de başarılı ve faydalı oldu. borç veren ve borç alan için, bu yüzden her yerde referanslarımız var<<<<>> >> Son referans 2.3 milyon Rp ile Malezya'dan Farouk ve ayrıca 570 Rp juta ile Endonezya'dan Indra idi, bu yüzden lütfen yapmayın' bu müşteriye karşı çok dostane bir işlem yapmaktan çekinme<<<<<>>> >>>>

    İletişim bilgileri aşağıdadır

    Şirket adı: İSKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ
    e_mail::>[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
    WhatsApp::[+6282274045059]

    YanıtlaSil

BURS VEREN KURUMLAR