30.8.10

Asım Kocabıyık Kültür Eğitim Vakfı Bursu

Asım Kocabıyık Kültür Eğitim Vakfı
İl: Istanbul
Telefon: (212) 251 34 10
Email: info@akkev.org.tr
Adres: Meclisi Mebusan Cad. No:103 Salıpazarı / Istanbul
Tür: Özel
URL:
Açıklama: Ağırlıklı olarak işletme, iktisat ve mühendislik bölümlerinde okuyan 100 ögrenciye aylık 125 YTL veriyor.


13 yorum:

  1. Sn.Asım Kocabıyık Sahsına Hörmeten ,Hizmetlerine Katkıda Bulunmak üzere Yenilenebilir Enerji Tesisi Kurmak Suretiyle Sürdürülebilir Enerji Tesisine Vesile olmak dilgiyle saygılarımı,arz ederim.Atilla Çiloglu Müş.Müh.sc maglev ındustries fima Türkiye temsilcisi.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben Ceylin Köylü.İstanbul Üniversitesi Ulaştırma Ve Lojistik 1.sınıf öğrencisiyim.Şehirdışında okuyor olduğum için maddi bakımdan zorluk çekiyoruz.Ayrıca üniversite okuyan bir abim olduğunu da belirtmek isterim.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.(ceylinkoylu@gmail.com)

    YanıtlaSil
  3. İyi günler biz 4 kız kardeşiz (20-19-17-15 yaşlarında ). Babam 3 ay önce borçlarından dolayı intihar etti annem ev hanımı çalışamıyor. Biz maddi olarak çok zor durumdayız hiçbir gelirimiz yok hepimiz öğrenciyiz okuyoruz. Ve okumaya devam etmek istiyoruz öğrenimimizi tamamlamak için lütfen biran önce bize burs yardımın da bulunmanızı istiyoruz. Lütfen bize yardım edin..
    e-posta: emine.guclu09@gmail.com
    Cep: 0536-074-29-74

    YanıtlaSil
  4. Ben ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EKONOMETRİ(İNGİLİZCE) bölümünü kazandım.Geçen sene hazırlık programım vardı ve hazırlık programını başarıyla tamamladım,bu yıl bölümüme başlayacağım.Adana'da KYK yurdunda kalıyorum ve KYK bursu almıyorum.Ailem ayrılmış olduğu için ben annemle kalıyorum ve sadece annemden para alıyorum.Başka hiçbir ek gelirim yok...
    sezerbayir22@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben Ali Kemal Fandaklı. İTÜ elektrik mihendisliği kazandım. Abim Kafkas üniversitesinde okuyor. Kız kardeşim lise 3. sınıfta babam memur emeklisi. İstanbulda hayat cok pahalı.Bursa cok ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    mail: kemalfandakli@gmail.com
    cep: 05397901377

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar ben gözde.İstanbul Nişantaşı Üniversitesi birinci öğretim Sağlık Kurumları işletmeciliği bölümünde tam burslu olarak okuyorum. Okul ıhtıyacları,yol ve yemek masrafını karşılamakta güçlük çekiyoruz .Okuyan bir kardeşim daha var.Tek bır maasla gecınıyoruz ve başka ek gelırımız yok .Bana yardımcı olmanızı ıstıyorum.
    mail:gozdebolukbasii@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. merhaba ben zehra. marmara üniversitesi ingilizce öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. babam ögrtmen maaşi ile tüm kardeşlerimin masraflarına yetişememekte ve dolayısıyla düzenli olarak para gönderemiyor. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum . teşekkür ederim Mail: zosmanoglu63@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. Merhaba. Ben bu yıl tercih yaptım. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde ya da Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyacağım. Bir kız kardeşim var. Babam tersanede işçi annem ev hanımı. Ailem Kocaelide yaşıyor ve babamın maaşı benim eğitim masraflarımı karşılamaya yetmiyor. Bursa ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olur musunuz?
    irem9641@gmail.com 05313617330

    YanıtlaSil
  9. Ben Ahmet Barış Zıvalı. Ankara Yıldırım Beyazit Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyim. Ablam Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencisi. Babamız memur olduğu için bizi okutmakta biraz zorlanıyor. Öğrenim bursunuzdan faydalanmak istiyorum..
    İletişim Bilgileri
    tel no. 1 : 0538 288 44 35
    tel no. 2: 0545 403 8135
    e- mail : a.baris.zivali@hotmail..com

    YanıtlaSil
  10. merhaba ben ünes şen istanbulda oturuyorum bu sene (2014-2015) ısparta SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM bölümünü kazandım .. babam işçi benımle birlikte abım ve kardeşimde okuyor .. şehir dısına cıkcağım için babamın maddi ımkanı zorlanıyor o yüzden öğrenim bursunuzdan faydalanmak istiyorum ..bana yardımcı olursanır cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim ..
    iletişim bilgilerim :
    TEL: 0553 361 10 68

    YanıtlaSil
  11. merhaba ben ayşe nur incesu.ankara üniversitesi tıp fakültesi birinci sınıf öğrencisiyim.ayrıca ulusal ve uluslararası proje başarılarım ve madalyalarım var.dört kardeşiz.yurtta kalıyorum.burs olanaklarınızdan yararlanmak isterim. mailim:ayse_nur_incesu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  12. ben merve esen bu sene anadolu lisesini 1. olarak bitirdim ve uludağ tıp fakültesini kazandım.yurda kayıt yaptıracağım İnşaAllah.3 kardeşiz.abim de üniversitede okuyor.kardeşim 8.sınıf okuyor.babam öğretim üyesi.annem ev hanımı.burs olanaklarınızdan faydalanmak istiyorum.mailim:merveesen9797@gmail.com

    YanıtlaSil
  13. Merhaba ben Özge Ateş.Gazi Üniversitesi şehir ve bölge planlama bölümü 1. sınıf öğrencisiyim.yurtta kalıyorum. Beş kardeşiz ve hepimiz okuyoruz.Ablam üniversite,bir kardeşim lise son sınıf,iki kardeşim ilkokulda okuyor..Annem ev hanımı,babam çalışıyor.Bursunuzdan yararlanmak isterim.Mail adresim: ozgeeats@hotmail.com

    YanıtlaSil

BURS VEREN KURUMLAR