31.8.10

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlük Onur Bursu

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlük Onur Bursu
İl: Istanbul
Telefon: (212) 236 50 90
Adres: Bahçeşehir Üniversitesi / Istanbul
Tür: Üniversite
URL:
Açıklama: Y-ÖSS sonuçlarına göre Bahçeşehir Üniversitesi'nin herhangi bir programına yerleştirildiği puan türünde Türkiye genelinde ilk 101-500'e giren öğrencilere dokuz ay sürece öğrenim ücretine ek olarak verilen 400 Milyon TL'lik burstur.

5 yorum:

  1. Merhaba ben Ceylin Köylü.İstanbul Üniversitesi Ulaştırma Ve Lojistik 1.sınıf öğrencisiyim.Şehirdışında okuyor olduğum için maddi bakımdan zorluk çekiyoruz.Ayrıca üniversite okuyan bir abim olduğunu da belirtmek isterim.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.(ceylinkoylu@gmail.com)

    YanıtlaSil
  2. İyi günler biz 4 kız kardeşiz (20-19-17-15 yaşlarında ). Babam 3 ay önce borçlarından dolayı intihar etti annem ev hanımı çalışamıyor. Biz maddi olarak çok zor durumdayız hiçbir gelirimiz yok hepimiz öğrenciyiz okuyoruz. Ve okumaya devam etmek istiyoruz öğrenimimizi tamamlamak için lütfen biran önce bize burs yardımın da bulunmanızı istiyoruz. Lütfen bize yardım edin..
    e-posta: emine.guclu09@gmail.com
    Cep: 0536-074-29-74

    YanıtlaSil
  3. Eger kisisel is için kredi ihtiyaciniz var mi? evet hemen kredi transferi için bu e-postayi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th) irtibat kurulabilir.

    YanıtlaSil
  4. Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ben Bülent Ecevit Üniversitesinde mühendislik fakültesinde okuyorum 2. Sınıfa geçeceğim ve ailemden hiçbir destek alamıyorum yurtta kalıyorum yurt ücretini dahi ödeyemiyorum yurttan atılmak gibi bir riskim de var cidden yardıma çok ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim
    E-posta: salepcii@gmail.com

    YanıtlaSil

BURS VEREN KURUMLAR