21.10.10

Eskişehir Öğretim ve Eğitim Vakfı

Eskişehir Öğretim ve EğitimVakfı Anadolu Ü. Vakıflar Binası Tel: 3305618

6 yorum:

  1. Merhaba ben Mustafa Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği öğrencisiyim 2 kardeşim ve ben maddi durumumuz hasebi ile eğitim öğretimimize devam etmekte zorlanıyoruz bu yüzden vereceğiniz yardıma ihtiyacım var mail adresim mustafasahinli71@hotmail.com Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. merhaba ben onur bu yıl AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ'ni kazandım. babam işçi annem çalışmıyor . kardeşim var o da okuyor kendimize ait arabamız evimiz arsamız yok yani maddi durumumuz ii değil bu yuzden eğitimimde çok fazla sıkıntı çekiyorum bana yardımcı olmanızı temenni ediyorum. şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM. E-MAİL: onuroz_07@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. merhaba ben mersin üniverstesi makine mühendisliği bölümünü kazandım. annnem babam ayrı ve babamla hic bi alakam yok görsem tanımam bile. abim ogretmenlik okuyor.annem düzenli olarak calışmıyor sigortası bişeyi yok.uzerimize hiç bir mal mülk yok dolayısıyla annem ikimizi birden okutabilecegini sanmıyorum bu yuzden bursa ihtiyacım var. dersenizki devlet burs vermiyormu? yurt cıktı. aylık 210 tl.devlet bursu 320 tl bana kalıyor 110 tl. zaten uzak memlekete gittim. bakalım ne olacak. haber bekliyorum 05422493176

    YanıtlaSil
  4. Eğer kredi ihtiyacınız var? evet bu e-postayı başvurursanız,: finance_institute2015@outlook.com

    Do you need loan ? if yes contact this email: finance_institute2015@outlook.com

    YanıtlaSil
  5. Merhaba
    Ben Belkız Alpagu. İstanbul Üniversitesi PDR bölümü 1.sınıf öğrensiyim. Eyüp Anadolu Lisesi mezunuyum. Başarılı bir öğrenciyim. Annem ve babam ayrı boşanma sebebiyle. Babamdan hiçbir yardım almıyorum. Annemle ve 2 kardeşimle birlikte yaşıyorum. Annem temizlik işiyle uğraşıyor. Aylık gelirimiz 800 TL civarı. Annemin üzerindeki yükü azaltmak istiyorm. Yardımcı olacağınızı umuyorum.
    Teşekkürler
    Email adresim: belkz@hotmail.com
    Tel no: 05389453196

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ben Öznur Çifçi Ankara'da okumuyorum ancak ankaralıyım. Karabük üniversitesi çevirmenlik 2.sınıf öğrencisiyim hiçbir kurumdan burs almıyorum.dönem ortasında maddi açıdan sıkıntı yaşamaya başladım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.
    oznurc14@gmail.com

    YanıtlaSil

BURS VEREN KURUMLAR